top of page
Fotografie voor makelaars
010_DSA2571.jpg

Goede woningfotografie speelt een belangrijke rol bij bij de verkoop van vastgoed. Woningen met opvallende mooie foto's worden vaak sneller en voor een hogere prijs verkocht. Laat ook uw woningaanbod opvallen en kies voor vastgoedfotografie waarmee u echt het verschil kunt maken.

 

"Wij fotograferen met oog voor details, compositie en belichting"

Onze fotografen leveren altijd een fotoreportage op hoog niveau. De haarscherpe en heldere beelden zullen direct de aandacht trekken van potentiële kopers. Daarnaast brengen we de pluspunten van de woning en de buurt op sfeervolle wijze in beeld. 

Buitenfoto's woning

Bij onze woningpresentaties is de fotografie van de buitenkant ook inbegrepen. We maken altijd een aantal foto's van de voorkant en achterkant van de woning. We vinden het ook belangrijk om de tuin en de omgeving in beeld te brengen.

We blijven realistisch

Wij maken geen overmatig gebruik van groothoeklenzen. We vinden het belangrijk om de woning op een realistische wijze in beeld te brengen. Met deze werkwijze zullen de kopers bij een bezichtiging even enthousiast blijven over de grootte van de woning. Een goede presentatie geeft een ook betrouwbaar gevoel bij uw klanten.

Neerslag

Het kan altijd voorkomen dat het regent of sneeuwt op de dag van de opnames. Bij vallende neerslag zullen wij de buitenopnames op een ander moment inplannen. Alle opnames binnen zullen gewoon doorgaan zodat de klant niet twee keer het huis klaar hoeft te maken voor de presentatie.

Hoogtefotografie

Wilt u de woning extra laten opvallen? Dat kan met hoogtefotografie. Hiermee geeft u de woning een extra luxe uitstraling. Wij gebruiken een hoogtemast van maar liefst 8 meter hoog. Deze mast kan altijd worden ingezet, omdat er geen vergunning voor nodig is. In bevoegde fly-zones kunnen wij ook met een drone vliegen.

bottom of page